Apps

Als de digitale padvinders die we zijn blijven we je graag een stapje voor. Niet alleen om je door het woud der socials te loodsen, maar ook omdat we een barstensvolle rugzak met hulpmiddelen hebben. Zo hebben we twee apps ontwikkeld speciaal voor ondernemers. Wedden dat jij daarmee je weg kunt vinden?

App 22

Hoe maak je netwerken makkelijk, leuk en efficiënt? Simpel: met App 22 ontmoet jij online andere ondernemers. Zie het als zakelijk tinderen, maar dan met een ingebouwde mogelijkheid om een frisse videopitch te maken. Niks klamme bitterballen en stroeve netwerkborrels, maar direct contact mét een haakje.

Lees meer op de site.

BoomBuzz

Activeren kun je leren! Wij geloven heilig in de kracht van het persoonlijke online netwerk. Daarom bieden wij onze klanten ook de BoomBuzz app aan. Hiermee maken we het creëren en delen van unieke social media content extra makkelijk voor jou en je stakeholders, zodat jouw organische bereik nóg groter wordt.

Lees op deze pagina meer.

Contact

Wij helpen je graag verder.

Goede videocontent maken voor social media kost tijd, energie, en je moet het ook maar net op de juiste manier doen.

Daarbij schieten wij je graag te hulp.

Jarenlange ervaring

Al jarenlang vertrouwen bedrijven en eventorganisatoren op ons voor hun videocampagnes. Van de RAI tot de Jaarbeurs, van ict-kantoren tot jachthavens.

Videocampagnes op maat

We gaan samen met jou aan de slag om jouw social media-presence precies te geven wat het nodig heeft.

Wil je met ons praten?

Je mag ons altijd bellen, mailen, of berichten. Zolang je de rooksignalen maar laat voor wat ze zijn.

Contact