Je herkent het vast wel: je gaat enthousiast naar een event toe om nieuwe connecties op te doen. Tijdens het netwerken slaat de twijfel toe, want op wie ga je afstappen? En wat zoekt die persoon eigenlijk? En help! Hoe beëindig je een gesprek netjes als iemand langsloopt die je nog graag wilt spreken?

Succesvol netwerken op events is zo makkelijk nog niet; te vaak eindigt het met weinig resultaat. Je hebt leuke gesprekken gehad op basis van toevallige ontmoetingen, veel tijd gestoken in het zoeken naar ‘haakjes’ voor het gesprek én je gaat met een paar visitekaartjes weer de auto in… waarvan de meeste nutteloos blijken.

Tips als ‘wees representatief’ en ‘luister goed!’ kennen we ondertussen wel. Dus op welke manieren kan je het netwerken op events leuker én effectiever maken? Makkelijk: met de 2Connect Experience!

Maak kennis met de 2Connect Experience
De 2Connect Experience bestaat uit de 2Connect app, de Netwerk Live Experience én sociale media.

  • De 2Connect app
    Met de 2Connect app maken wij zakelijk Tinderen mogelijk: meld je aan, voer de eventcode in en neem een videopitch op. Je krijgt vervolgens een overzicht van interessante personen te zien die ook aanwezig zijn op het event. Met één swipe geef jij aan of je iemand wél of niet wilt spreken. Is het een match? Dan kan je een afspraak plannen voor tijdens het event!
  • De Netwerk Live Experience
    Tijdens de ‘Netwerk Live Experience’ vertelt een standup comedian bezoekers alles over de kracht van het netwerk en brengt hij herkenbare ervaringen naar voren. Deelnemers hebben voor het event plaatsvindt al pitches gedeeld over met wie zij in contact willen komen. Samen met het publiek zorgen wij ervoor dat de gewenste connecties van de beste pitchers concreet worden gemaakt. De deelnemers zullen ook zelf aan de slag gaan. Het resultaat? Iedereen gaat met waardevolle connecties naar huis.
  • Sociale media
    Op sociale media zullen de 2Connect app, de Netwerk Live Experience en het event gepromoot worden. Ook zullen er ambassadeurs geactiveerd worden die hun sociale media netwerk inzetten om de berichten verder te delen. Wij zorgen ervoor dat het netwerken al vóór het event plaatsvindt!

Netwerken op events wordt dankzij de 2Connect Experience effectiever en leuker. Zelfs na het event gaat het netwerken door via de app en sociale media. Die ene onverwachte connectie kan namelijk nou juist iets waardevols opleveren. Wil jij de 2Connect Experience (of een onderdeel hiervan) inzetten op jouw event? Neem een kijkje op de website voor meer informatie: http://www.2connectapp.com/