Online Sessies

Om jouw online zichtbaarheid te vergroten, is het van belang om een plan te hebben. Waar loop je tegenaan of waar heb je hulp bij nodig? Wij bieden online sessies aan om jou op de goede weg te helpen! Dit zijn de onderwerpen waar wij online sessies over houden:

Social media strategie

Voordat je aan de wedstrijd begint is het belangrijk om een strategie te hebben, toch? Wij zien dat ook zo. Als jij jouw online zichtbaarheid wilt verbeteren door te starten met een video- of social media campagne, dan is een goede strategie van belang. Welke middelen heb je nodig? En hoe kun je jouw bereik optimaliseren? Wij denken graag met je mee! Wij zoeken de juiste route uit, zodat we deze samen kunnen bewandelen.

Case: Dealers activeren bij het premium botenmerk Sea Ray.

We willen door dealers te activeren het bereik van het Europese YouTube-kanaal van Sea Ray vergroten. De dealers van het botenmerk zitten verspreid over heel Europa, vandaar dat hun netwerk relevant is. Door bewustwording te creëren van de kracht van het delen van video’s, zal het Europese kanaal van Sea Ray meer zichtbaarheid genereren. Dealers verkopen meer boten doordat de zichtbaarheid online toeneemt en Sea Ray Europa krijgt een groter bereik, een echte win-win dus!

Awareness sessies

Door samen te werken binnen jouw bedrijf of organisatie, kunnen er veel doelen bereikt worden. Maar denk je ook wel eens aan het netwerk van buitenaf? Denk aan hoe je de netwerken van standhouders, retailers en collega’s partners kunt laten werken. Wij leggen in onze online sessies uit wat het doel is van video content op social media. Daarbij laten we de voordelen zien als een hogere ranking en de eenvoudigheid van het verder delen. Wij creëren de bewustwording, waardoor u samen kunt profiteren van een grotere zichtbaarheid.

Contact

Wij helpen je graag verder.

Goede videocontent maken voor social media kost tijd, energie, en je moet het ook maar net op de juiste manier doen.

Daarbij schieten wij je graag te hulp.

Jarenlange ervaring

Al jarenlang vertrouwen bedrijven en eventorganisatoren op ons voor hun videocampagnes. Van de RAI tot de Jaarbeurs, van ict-kantoren tot jachthavens.

Videocampagnes op maat

We gaan samen met jou aan de slag om jouw social media-presence precies te geven wat het nodig heeft.

Wil je met ons praten?

Je mag ons altijd bellen, mailen, of berichten. Zolang je de rooksignalen maar laat voor wat ze zijn.

Contact