Over de oprichters

Susanne van Boom
Hoi! Ik ben Susanne van Boom. Samen met mijn man Vincent en onze energieke en creatieve medewerkers run ik Boom Your Business.

Van kinds af aan geloof ik erin dat de mooiste dingen op deze aardbol ontstaan door toenadering en samenwerking. De opportunistische ‘what’s in it for me’-mentaliteit die nogal overheerst in het zakenleven gaat er bij mij niet in. Ik bekijk het liever andersom: wat heb ik te bieden aan de wereld?

Nu ik al jaren mijn eigen social media-onderneming run kan ik die mindset in de praktijk brengen. Met onze video’s, en apps zoals BoomBuzz en 2Connect, komen mensen met elkaar in contact op effectieve en innovatieve wijze. Zo ontstaan de meest hechte – en soms onverwachte – verbindingen. En dat doet me goed!

Vincent van der Veen
Brave huisvader die warmloopt als hij zijn videocamera weer kan vasthouden voor een nieuw project. Altijd op zoek naar het snijvlak van ‘de zakelijke video’ en de informelere YouTube-stijl. Ik krijg 9 van de 10 keer de echte persoon op de gevoelige plaat door mijn directe – maar altijd oprechte – regie-skills. Dit alles met een vleugje humor en creativiteit om de zaak af te maken. Oh ja, en daarnaast ben ik gewoon ondernemer!

Herkenbaar?

Marketingprofessionals bij bedrijven en events hebben hun handen vol. Vaak is er, zeker door het personeelstekort, a) te weinig tijd en b) niet genoeg social media-expertise in huis. Standaard teksten met foto’s op social media leveren weinig op, iemand aannemen is prijzig, en het uitbesteden van videocontent en social media aan twee losse bedrijven al helemaal. En niet zichtbaar zijn: tja, dat betekent no sale.

Geen zorgen.

Wij onderscheiden ons met onze dubbele expertise: social media én video. Dat scheelt tijd, geld, en levert krachtige resultaten op. Met videocampagnes op social media zorgen we ervoor dat je top of mind bent en blijft bij de juiste doelgroep. Boom Your Business maakt jouw bedrijf of event online zichtbaar!

Meer weten over ons? Maak gerust een afspraak met de knop rechts onderin.

Contact

Wij helpen je graag verder.

Goede videocontent maken voor social media kost tijd, energie, en je moet het ook maar net op de juiste manier doen.

Daarbij schieten wij je graag te hulp.

Jarenlange ervaring

Al jarenlang vertrouwen bedrijven en eventorganisatoren op ons voor hun videocampagnes. Van de RAI tot de Jaarbeurs, van ict-kantoren tot jachthavens.

Videocampagnes op maat

We gaan samen met jou aan de slag om jouw social media-presence precies te geven wat het nodig heeft. Niets is te gek, alhoewel een achttienkoppig showballet zelden bittere noodzaak is.

Wil je met ons praten?

Je mag ons altijd bellen, mailen, of berichten. Zolang je de rooksignalen maar laat voor wat ze zijn.

Contact