Hoi! Wij zijn Boom Your Business.

Onze superkracht is het maken van persoonlijke, inhoudelijke en authentieke videocontent voor social media.

Wat we doen

Boom Your Business maakt jouw bedrijf of event online zichtbaar. Met onze expertise op het vlak van video én social media zorgen wij dat jij top of mind bent en blijft bij de juiste doelgroep.

Ons creatieve en hechte team gaat met jou aan de slag om op maat gemaakte video’s voor jouw social media-kanalen uit de grond te stampen. Daarin krijgt je purpose een podium: die gaan we vertalen en vermalen tot ijzersterke content. Jij staat aan het roer en bepaalt welke boodschap jij de wereld in wil brengen.

De video-koers bepalen we in goed overleg en met een kop verse koffie – of twee. We bieden twee soorten campagnes en een app aan:

Eventcampagne

Vooraf
Jouw (online) event mag niet stilletjes voorbijgaan, toch? In de maanden voorafgaand aan je evenement produceren wij een stabiele stroom aan videocontent voor jou, op basis van jouw persoonlijke wensen. Die plaatsen wij – of jullie – dan op vaste momenten op jouw social media-kanalen. Zo zorgen wij dat jouw event lééft.

Tijdens het event
Op het moment suprême moet alles kloppen – en daar zijn wij voor. Ons Social Report Team komt naar je event en steekt de armen flink uit de mouwen om live verslaglegging op alle relevante socials te doen. Van popelende bezoekers tot uitgelichte sessies, van sfeerbeelden tot interviews met standhouders: wij laten dé eventbeleving de hele dag lang zien aan je online publiek. Als kers op de taart maken we achteraf ook nog een recapvideo.

Meer weten? Lees op deze pagina meer.

BoomBuzz

Activeren kun je leren! Wij geloven heilig in de kracht van het persoonlijke netwerk. Daarom bieden wij voor deze campagne ook de BoomBuzz app aan. Hiermee maken we het creëren en delen van unieke social media content extra makkelijk voor jou en je stakeholders, zodat jouw organische bereik nóg groter wordt. Lees op deze pagina meer.

Bedrijfscampagne

Geen event, maar wel social media-kanalen die wat groei kunnen gebruiken? Wij verzorgen met liefde videocampagnes voor jouw social media. Het plan de campagne: wij maken steengoede video’s die uitstralen wat jouw organisatie uniek maakt. Vervolgens adverteren we je video’s via je socials, waarbij we de doelgroep met chirurgische precisie bepalen. Zo word je niet alleen zichtbaar: je blijft het ook.

Maak je keuze uit onze menukaart.

Wat kost het?

Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk hier onze prijzen.

Bekijk hier de tarieven voor de Social Report Team (SRT) dagen.

Meer weten? Vraag een offerte aan:

Contact

Wij helpen je graag verder.

Goede videocontent maken voor social media kost tijd, energie, en je moet het ook maar net op de juiste manier doen.

Daarbij schieten wij je graag te hulp.

Jarenlange ervaring

Al jarenlang vertrouwen bedrijven en eventorganisatoren op ons voor hun videocampagnes. Van de RAI tot de Jaarbeurs, van ict-kantoren tot jachthavens.

Videocampagnes op maat

We gaan samen met jou aan de slag om jouw social media-presence precies te geven wat het nodig heeft.

Wil je met ons praten?

Je mag ons altijd bellen, mailen, of berichten. Zolang je de rooksignalen maar laat voor wat ze zijn.

Contact