Hoi! Wij zijn Boom Your Business.

We zijn een creatief en hecht team dat specialiseert in online branding via social media met videocontent.
Dat is een mondvol, maar de strekking is simpel: wij maken jouw bedrijf of event online zichtbaar.

Wat we doen

Wij gaan met jou aan de slag om een op maat gemaakte social media-campagne uit de grond te stampen. Dat doen wij uiteraard in goed overleg en met een kop verse koffie – of twee. We bieden twee soorten campagnes aan:

Eventcampagne

Vooraf
Jouw (online) event mag niet stilletjes voorbijgaan, toch? In de maanden voorafgaand aan je evenement produceren wij een stabiele stroom aan content voor jou. Die plaatsen we dan op vaste momenten op jouw social media-kanalen. Zo zorgen wij dat jouw event lééft.

Tijdens het event
Op het moment suprême moet alles kloppen – en daar zijn wij voor. Ons team komt naar je event en steekt de armen flink uit de mouwen om live verslaglegging op alle relevante socials te doen. Meer weten? Bekijk de gehele flyer.

Bedrijfscampagne

Geen event, maar wel social media-kanalen die een goed thuis verdienen? Wij verzorgen met liefde jouw social media year-round. Driemaal daags water, genoeg zonlicht, dat werk. Het gaat wezenlijk hetzelfde in zijn werk als de eventcampagne, maar dan zonder de verslaglegging ter plaatse. Zo blijven jouw volgers het hele jaar lang actief en betrokken bij jouw bedrijf. Je bént niet alleen zichtbaar: je blijft het ook.

Wat kost het?

Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk hier ons keuzemenu, waarin je zelf je eigen social media-campagne op maat kan samenstellen. Bekijk hier de tarieven voor de Social Report Team (SRT) dagen.

Ook pakketten met social media-beheer met videocontent – of alléén video content – in abonnementsvorm voor 6 of 12 maanden zijn mogelijk op aanvraag.

Contact

Wij helpen je graag verder.

Je social media beheren en videocontent maken kost tijd, energie, en je moet het ook maar net op de juiste manier doen.

Daarbij schieten wij je graag te hulp.

Jarenlange ervaring

Al jarenlang vertrouwen bedrijven en eventorganisatoren op ons voor hun social media. Van de RAI tot de Jaarbeurs, van ict-kantoren tot jachthavens.

Social media op maat

We gaan samen met jou aan de slag om jouw social media-presence precies te geven wat het nodig heeft. Nieuwsartikelen uitlichten, persoonlijke videoboodschappen, of het aanjagen van bezoekersregistratie: alles kan.

Wil je met ons praten?

Je mag ons altijd bellen, mailen, of berichten. Zolang je de rooksignalen maar laat voor wat ze zijn.

Contact