De eerste cowerkplek in de gemeente Kaag en Braassem


Boom Your Business opent haar deuren voor starters, zelfstandige professionals, ondernemers en freelancers. Onder het motto “Great things come from being together” maakt het team ruimte voor een nieuwe vorm van samenwerken die past bij deze tijd. Creëren, (samen)werken, inspireren en ontmoeten staat er centraal. Boom Coworking Space is een community van professionals die hun kracht en kennis delen, samen nieuwe diensten ontwikkelen en klanten bedienen. En voor professionals die niet meer vanuit hun zolderkamer of een veel te dure kantoorruimte willen werken.

Waarom Boom Coworking Space?
Boom Your Business is in 2012 opgericht door ondernemers pur sang: Susanne van Boom en Vincent van der Veen. Zij zijn in 2000 gestart als werving en selectiebureau en actief in veel ondernemersnetwerken. Het bij elkaar brengen van professionals en bedrijven is hun dagelijkse passie. Een veel voorkomend geluid in deze netwerken is de roep om vernieuwende samenwerkingsverbanden die toegevoegde waarde bieden. De netwerkorganisatie kent de kracht van co-creaties en werkt al jaren projectmatig samen met ZZP’ers. Met de start van Boom Coworking Space bieden zij hen dan ook een kans om krachten te bundelen, te klankborden en gebruik te maken van een groot en veelzijdig netwerk.


Op zoek naar coworkers
De eerste coworker is vorige maand gestart en de eerste projecten worden samen opgepakt. Susanne van Boom: “Wij hopen nog veel talent aan te trekken om succesvolle samenwerkingsverbanden mee aan te gaan. Op dit moment hebben wij ruimte voor ZZP’ers en starters uit verschillende branches. Voor lopende projecten zijn een webontwikkelaar en iemand die alle ins en outs kent van animatie en filmbewerking welkom.

Meer weten? Ga naar www.boomyourbusiness.nl, kom eens langs of bekijk onze video: