Ben jij sociaal van nature, een online wonder en goed op de hoogte van events die in Nederland plaatsvinden? Is social media het tweede huis waarin je het liefste thuiskomt na een harde dag werken? En snap jij dat online connecten het nieuwe zakendoen is? Pauzeer dan even en leg je smartphone weg, want dit ga je net iets leuker vinden!

Bij Boom Your Business zijn wij gek op het connecten van mensen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe innovatieve manieren om dit tot stand te brengen. Die ene onverwachte connectie kan een onderneming namelijk nou juist iets waardevols meegeven. Als social media bureau maken wij volop gebruik van de nieuwste online trends en technieken om de wereld net iets dichter bij elkaar te brengen. Wij zijn een groeiend bedrijf en juist daarom kan ons team extra stagiaires gebruiken.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een stagiaire die voor ons de evenementenmarkt in kaart wil brengen en ons kan helpen met SEO en SEA.

Interesse? Wij zoeken mensen met de volgende eigenschappen:
– Een opleiding in de evenementen-, marketing- of commerciële branche
– Passie voor social media, SEO en SEA
– Proactief
– Commercieel
– Een echte teamplayer
– Kan zich vinden in onze why-factor: love to connect people

Wat krijg je ervoor terug?
Veel verantwoordelijkheid met werkzaamheden zoals:
– In kaart brengen potentiële klanten
– Het creëren en uitvoeren van een SEO/SEA-strategie
– Meehelpen bij lopende social media campagnes
– Een dynamische werkomgeving in Studio’s Aalsmeer
– Bijpassende vergoeding

Ons team bestaat uit gezellige en zeer enthousiaste creatievelingen die een passie delen voor online media. Met de smartphones op zak zijn we continu online te vinden en mengen wij ons dagelijks in de nieuwste dialogen op social media. We werken in een creatieve werkomgeving van events en TV opnames bij Studio’s Aalsmeer. Maak alvast kennis met ons team op http://boomyourbusiness.nl!

Is deze stage helemaal jouw ding? Stuur dan je CV of LinkedIn profiel naar Susanne van Boom (susanne@boomyourbusiness.nl) of bel naar 06-21926691 voor vragen. Kijk ook even op onze website.