Stichting School en Veiligheid

Een veilige school: daar zorg je samen voor. Stichting School en Veiligheid ondersteunt onderwijsprofessionals met voorlichting over het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. In 2020 was het tijd voor de 5e editie van de door SSV georganiseerde onderwijsconferentie ‘Met Alle Respect’. Maar hoe breng je die kennis over in de anderhalvemetersamenleving?

Onze rol

Samen met SSV hebben wij de vertaalslag gemaakt naar een digitale onderwijsconferentie. We hebben webinars gefilmd en bewerkt, waaronder video’s die door de deelnemende keynote sprekers en workshopgevers zelf gefilmd waren. Zo kon SSV alsnog hun rol als kennisautoriteit binnen het onderwijs uitdragen en professionals inspireren op het gebied van sociale veiligheid.

Op een rijtje

Doelgroep: Onderwijsprofessionals met een interesse in sociale veiligheid
Fase: Opdrachtvorm
Type content: Long-form webinars
Kanalen: Website, evt. mailing
Doelstellingen: Kennis overdragen
Duur samenwerking: 4-5 weken

Contact

Wij helpen je graag verder.

Je social media beheren en videocontent maken kost tijd, energie, en je moet het ook maar net op de juiste manier doen.

Daarbij schieten wij je graag te hulp.

Jarenlange ervaring

Al jarenlang vertrouwen bedrijven en eventorganisatoren op ons voor hun social media. Van de RAI tot de Jaarbeurs, van ict-kantoren tot jachthavens.

Social media op maat

We gaan samen met jou aan de slag om jouw social media-presence precies te geven wat het nodig heeft. Nieuwsartikelen uitlichten, persoonlijke videoboodschappen, of het aanjagen van bezoekersregistratie: alles kan.

Wil je met ons praten?

Je mag ons altijd bellen, mailen, of berichten. Zolang je de rooksignalen maar laat voor wat ze zijn.

Bel: 06 21926691

Contact