Waarom video?

Het antwoord is heel simpel: video doet het goed. Héél goed.

Zo worden video’s op social media 1200% vaker gedeeld dan foto’s en tekstberichten bij elkaar. Social media-berichten met video krijgen gemiddeld 48% meer weergaven, blijkt uit onafhankelijk onderzoek van HubSpot. Op YouTube wordt ruim 1.000.000.000 uur aan video per dag bekeken. Op Facebook worden dagelijks acht miljard videoweergaven verwerkt.

Kortom: genoeg redenen om met video aan de slag te gaan. Maar wat voor soorten video’s plaats je nou op social media? Wij lichten onze drie videotypes toe.

Jouw video, onze edit

Krijgen we rauw videomateriaal aangeleverd? Dan gaan we ermee kokkerellen. Jouw video bewerken we tot in de puntjes: van cuts tot audio enhancing, van ondertiteling tot uitgelichte termen. Neem jezelf thuis op en laat de rest aan ons over. Wel zo makkelijk, toch?

Persoonlijke video

Video’s zonder filters. De insteek is vergelijkbaar met die van een vlog. Iemand kijkt en spreekt direct in de camera. Het is simpel, maar onwijs doeltreffend. Onze klanten komen uit allerlei windstreken en walks of life, maar één waarheid bleek universeel: hoe persoonlijker je brand, hoe zichtbaarder je bent.

Recap video

Herinnert u zich deze nog? Nu in elk geval wel. Met een recap video leggen wij jouw eventbeleving vast in videovorm. Dat is niet alleen leuk voor de aanwezigen, maar trekt ook twijfelaars over de streep om de volgende keer niets van je event te missen.

Meer weten?

Plan een vrijblijvende online meeting in met Susanne!

Bekijk ons portfolio.

Contact

Wij helpen je graag verder.

Goede videocontent maken voor social media kost tijd, energie, en je moet het ook maar net op de juiste manier doen.

Daarbij schieten wij je graag te hulp.

Jarenlange ervaring

Al jarenlang vertrouwen bedrijven en eventorganisatoren op ons voor hun videocampagnes. Van de RAI tot de Jaarbeurs, van ict-kantoren tot jachthavens.

Videocampagnes op maat

We gaan samen met jou aan de slag om jouw social media-presence precies te geven wat het nodig heeft.

Wil je met ons praten?

Je mag ons altijd bellen, mailen, of berichten. Zolang je de rooksignalen maar laat voor wat ze zijn.

Contact