Het is donderdag 10 december, inmiddels bijna halverwege deze opvallend zachte decembermaand. Terwijl Spotify de werkvloer voorziet van sfeervolle kerstliedjes is van sneeuw en ouderwetse kou voorlopig nog geen sprake. Normaliter ben je deze maand druk bezig met het optuigen van de kerstboom, recepten afstruinen voor het georganiseerde kerstdiner bij je thuis en de overvolle winkels aan het plunderen voor last-minute kerstcadeautjes. Bij Boom Your Business zijn wij deze maand druk bezig met hele andere dingen. Wij gaan namelijk verhuizen en verruilen het pittoreske Leimuiden voor de trendy kantoorpanden van Studio’s Aalsmeer!

Mogelijk vraag je je af.. waarom dan? Naast dat de locatie zich kenmerkt als grondlegger van de commerciële televisie? Het hedendaags the place to be is voor evenementen, congressen, beurzen, gaming events en shows? Bij Boom Your Business geloven wij sterk in de kracht van (online) netwerken en willen we onze creatieve concepten graag in de zakelijke markt zetten. Studio’s Aalsmeer is met zijn nieuwe focus op live events en 2.0 beleving hiervoor de ideale partner. Stel je maar eens voor: een event waarin je als bezoeker invloed hebt op het programma, vooraf al connecties kan maken en de netwerkborrel het walhalla wordt voor waardevolle afspraken. Klinkt vernieuwend toch?

Wil je meer weten over de nieuwe visie van Studio’s Aalsmeer? Kijk dan hier voor een uitgebreid artikel uit het magazine van Eventbranche. Voor de laatste ontwikkelingen rondom onze events kun je natuurlijk ook terecht op onze website en het Twitter kanaal van Boom Your Event. Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in en kunnen niet wachten dit spannende nieuwe hoofdstuk in te slaan. Om het maar alvast á la Aalsmeer in te leiden: we schakelen nu live over naar onze studio in Aalsmeer!