BoomBuzz app

Het online netwerk van jouw netwerk is ook jouw netwerk. Maak kennis met de BoomBuzz app: dé manier om jouw social media-presence een extra boost te geven. Een simpele sprong, maar wel een met een jetpack op je rug.

Hoe werkt het?

Met onze BoomBuzz app zorg jij in no time ervoor dat jij gezien wordt op de social media pagina’s die er het meeste toedoen: die van je standhouders, dealers, medewerkers, klanten, roept u maar.

Meld je aan, stuur input via onze inspiration wall en wij zorgen dat het materiaal klaargestoomd wordt voor social media. Is je input ovenklaar? Dan kunnen alle gekoppelde accounts je post in een handomdraai opdienen – op LinkedIn, Facebook, YouTube, Instagram en Twitter. Bon appetit!

Waarom BoomBuzz?

In een notendop
Met BoomBuzz zorg jij er eenvoudig voor dat anderen berichten over jouw bedrijf of event delen. Iedereen in jouw team kan a) zelf content laten editen door onze professionele editors en b) die video – of video’s van anderen – makkelijk delen. Het resultaat: een vrachtlading extra online bereik. Lees hier meer.

Ambassadors

Koppel eenvoudig bedrijfspagina’s én privé social media-accounts van deelnemende medewerkers, klanten of standhouders aan de BoomBuzz app.

Lean back, wij doen de rest!

Heb je een foto of video van een event? Stuur je input in en wij doen de rest. Denk aan een professionele edit, fotobewerking en een opvallende tekst. Na het creëren van de content plannen wij de posts in en hoef jij enkel op delen te klikken.

Contact

Wij helpen je graag verder.

Goede videocontent maken voor social media kost tijd, energie, en je moet het ook maar net op de juiste manier doen.

Daarbij schieten wij je graag te hulp.

Jarenlange ervaring

Al jarenlang vertrouwen bedrijven en eventorganisatoren op ons voor hun videocampagnes. Van de RAI tot de Jaarbeurs, van ict-kantoren tot jachthavens.

Videocampagnes op maat

We gaan samen met jou aan de slag om jouw social media-presence precies te geven wat het nodig heeft. Niets is te gek, alhoewel een achttienkoppig showballet zelden bittere noodzaak is.

Wil je met ons praten?

Je mag ons altijd bellen, mailen, of berichten. Zolang je de rooksignalen maar laat voor wat ze zijn.

Contact