BoomBuzz app

Het online netwerk van jouw netwerk is ook jouw netwerk. Maak kennis met de BoomBuzz app: dé manier om jouw social media-presence een extra boost te geven. Een simpele sprong, maar wel een met een jetpack op je rug.

Waarom BoomBuzz?

In een notendop
Met BoomBuzz zorg jij er eenvoudig voor dat anderen berichten over jouw bedrijf of event delen. Iedereen kan a) een zelf opgenomen video laten editen door onze professionele editors en b) video’s van anderen makkelijk delen. Het resultaat: een vrachtlading extra online bereik. Lees hier meer.

Hoe werkt het?

Met onze BoomBuzz app zorg jij in no time ervoor dat jij gezien wordt op de social media pagina’s die er het meeste toedoen: die van je standhouders, dealers, medewerkers, klanten, partners, roept u maar.

Log in met een social media-account en word automatisch verbonden met het netwerk van jouw organisatie of event. Is een video klaar om te plaatsen? Dan post je hem in een handomdraai op LinkedIn, Facebook, YouTube, Instagram of Twitter. Bon appetit!

Contact

Wij helpen je graag verder.

Goede videocontent maken voor social media kost tijd, energie, en je moet het ook maar net op de juiste manier doen.

Daarbij schieten wij je graag te hulp.

Jarenlange ervaring

Al jarenlang vertrouwen bedrijven en eventorganisatoren op ons voor hun videocampagnes. Van de RAI tot de Jaarbeurs, van ict-kantoren tot jachthavens.

Videocampagnes op maat

We gaan samen met jou aan de slag om jouw social media-presence precies te geven wat het nodig heeft.

Wil je met ons praten?

Je mag ons altijd bellen, mailen, of berichten. Zolang je de rooksignalen maar laat voor wat ze zijn.

Contact