Kempers Watersport

Voor watersportliefhebbers in de omgeving Aalsmeer (en ook ver daarbuiten) is de jachthaven Kempers Watersport een begrip. Dit bedrijf verkoopt en verhuurt boten, maar koopt ze ook op. Hun uitgebreide jachthaven barst van de faciliteiten en is fraai gelegen aan de prachtige Westeinderplassen.

Onze rol

Via Facebook, LinkedIn en Instagram laten wij de verdere omgeving zien dat deze jachthaven alles te bieden heeft wat ze nodig hebben. Dit doen wij via persoonlijke video’s en korte promotievideo’s. Ook hebben wij de promotie en invulling van een online open dag voor Kempers Watersport geconceptualiseerd en uitgewerkt.

Op een rijtje

Doelgroep: Watersportliefhebbers
Fase: Year-round
Type content: Korte promotievideo’s, persoonlijke video’s
Kanalen: Facebook, Instagram, LinkedIn
Doelstellingen: Kempers Watersport een persoonlijk gezicht geven, verhoging bezetting ligplaatsen
Duur samenwerking: 2 jaar

Resultaten

Voor de periode juli 2018 – januari 2019:

Views op Facebook: 84% omhoog
Nominale views Facebook: +30.979
Volgers op Instagram: 48% omhoog
Likes op Instagram: 12% omhoog
Views op Twitter: 154% omhoog

Online Open Dag

Evenementen organiseren in de anderhalvemetersamenleving: daar zitten nogal wat haken en ogen aan. Dus wat moest Kempers Watersport met hun aanstormende open dag? Het nieuwe normaal is ook digitaal, dachten wij, en dus hebben we samengewerkt om hun Online Open Dag te organiseren.

We bedachten winacties met live prijsuitreikingen, filmden/bewerkten vlogs over de ins en outs van watersport, en hielden een live Q&A waarin watersportliefhebbers ook zónder fysieke open dag alles konden vragen over watersport, bootverkoop, de jachthaven zelf: roept u maar. Bekijk hiernaast hoe dat eruit zag.

Een online evenement geeft je socials een fikse boost en is daarnaast een leuke, originele manier om je community te bereiken. Benieuwd of wij een digitale vertaalslag voor je kunnen maken? Neem contact op met ons.

Contact

Wij helpen je graag verder.

Je social media beheren en videocontent maken kost tijd, energie, en je moet het ook maar net op de juiste manier doen.

Daarbij schieten wij je graag te hulp.

Jarenlange ervaring

Al jarenlang vertrouwen bedrijven en eventorganisatoren op ons voor hun social media. Van de RAI tot de Jaarbeurs, van ict-kantoren tot jachthavens.

Social media op maat

We gaan samen met jou aan de slag om jouw social media-presence precies te geven wat het nodig heeft. Nieuwsartikelen uitlichten, persoonlijke videoboodschappen, of het aanjagen van bezoekersregistratie: alles kan.

Wil je met ons praten?

Je mag ons altijd bellen, mailen, of berichten. Zolang je de rooksignalen maar laat voor wat ze zijn.

Contact