Onze missie

Wij willen ondernemers die de wereld een beetje beter maken in de schijnwerpers zetten met ijzersterke video’s voor social media.

We brengen het persoonlijke verhaal achter elk merk, product, event of dienst tot leven, met video’s zonder filters. Met onze informele, authentieke video’s en professionele video edits laten wij zien waarom je doet wat je doet, wie erbij betrokken is, en waarom je iets van waarde toevoegt aan het leven op deze aardbol.

Over de oprichters

Susanne van Boom
Hoi! Ik ben Susanne van Boom. Samen met mijn man Vincent en onze energieke en creatieve medewerkers run ik Boom Your Business.

Van kinds af aan geloof ik erin dat de mooiste dingen op deze aardbol ontstaan door toenadering en samenwerking. De opportunistische ‘what’s in it for me’-mentaliteit die nogal overheerst in het zakenleven gaat er bij mij niet in. Ik bekijk het liever andersom: wat heb ik te bieden aan de wereld?

Nu ik al jaren mijn eigen social media-onderneming run kan ik die mindset in de praktijk brengen. Met onze video’s, en apps zoals BoomBuzz en 2Connect, komen mensen met elkaar in contact op effectieve en innovatieve wijze. Zo ontstaan de meest hechte – en soms onverwachte – verbindingen. En dat doet me goed!

Vincent van der Veen
Brave huisvader die warmloopt als hij zijn videocamera weer kan vasthouden voor een nieuw project. Altijd op zoek naar het snijvlak van ‘de zakelijke video’ en de informelere YouTube-stijl. Ik krijg 9 van de 10 keer de echte persoon op de gevoelige plaat door mijn directe – maar altijd oprechte – regie-skills. Dit alles met een vleugje humor en creativiteit om de zaak af te maken. Oh ja, en daarnaast ben ik gewoon ondernemer!

Het team

Demi

Editor, videograaf en tekstschrijver

Bas

Editor

Julian

Editor en videograaf

Sweet

Virtual Assistant

Contact

Wij helpen je graag verder.

Goede videocontent maken voor social media kost tijd, energie, en je moet het ook maar net op de juiste manier doen.

Daarbij schieten wij je graag te hulp.

Jarenlange ervaring

Al jarenlang vertrouwen bedrijven en eventorganisatoren op ons voor hun videocampagnes. Van de RAI tot de Jaarbeurs, van ict-kantoren tot jachthavens.

Videocampagnes op maat

We gaan samen met jou aan de slag om jouw social media-presence precies te geven wat het nodig heeft.

Wil je met ons praten?

Je mag ons altijd bellen, mailen, of berichten. Zolang je de rooksignalen maar laat voor wat ze zijn.

Contact